Exposició a Pedralbes Centre de Siuro, ORGANUM'miralls d'una realitat'

En la seva obra apareixen trets de l’expressionisme, abstracte amb certs trets minimalistes, però sobretot és una forma i expressió d’art casual, buscant la senzillesa i profunditat d’expressió i una forma també d’interactuar contemplant la seva obra.

Experimenta en diferents facetes, textures i materials, utilitza pigments i tècnica mixta sobre paper, tela o fusta en una indagació amb les tècniques, les formes, colors i amb el sentir.

És un pintura plena de missatges, objectiva i una trobada amb la bellesa.

En la seva vida personal ha tingut aquesta curiositat i necessitat de viatjar i conviure amb diferents cultures, compartint i aprenent de la seva cultura i tradició, en alguns països com Indonèsia, Índia, Marroc, Sri Lanka, .. experiències que han enriquit la seva mirada artística.

Josep Arrom, Siuro, Neix a Palma de Mallorca el 1976, des de la infància mostra interès per la pintura i la creació en si mateixa. El seu pare Andrés, el seu primer mestre, li ensenya innombrables tècniques i formes, suggerint al mateix temps moviments, diferents mirades i visions de veure i percebre l’art.

Assisteix a classes de dibuix, es forma com a gravador i en la seva adolescència comença a estudiar a l’escola de belles arts i oficis de Palma de Mallorca. També passa estades al taller de l’artista, Jorge Azri, resident a Mallorca, on rep més formació i adquireix més coneixements.

 

En una estada llarga, de diversos anys a Brasil, va estar de resident en una galeria de Salvador de Bahia, podent realitzar i lliurar les seves obres. A les Illes Balears, ha pogut realitzar diverses de les exposicions i participar en certàmens de Pintura, rebent dos primers premis i diversos finalistes.

 

Pedralbes Centre, és el centre de moda innovador i avançat al seu temps. Ha destacat sempre mantenint un mix comercial, una constant oferta lúdica i cultural, i un compromís social que l’ha convertit en un model únic de centre comercial diferenciant-se dels altres.

http://www.pedralbescentre.com/index.php

Des del seu naixement el 1989, Pedralbes Centre ha acollit les tendències més ‘trendy’ i ha estat un espai on es troben les marques que seran moda demà. Un espai exclusiu per comprar amb comoditat, sense pressa i amb una proposta de moda amb identitat pròpia.

En el vessant lúdic, Pedralbes Centre mostra una personalitat lliure: el centre va ser el primer a unir iniciativa pública i privada per produir una sèrie de TV3 que va portar per títol el nom del centre comercial: ‘Pedralbes Centre’. També ha estat pioner en una iniciativa nadalenca com la pista de gel, present al Centre des de fa disset anys, la primera al aire lliure a Barcelona traslladant l’esperit del Rockefeller Center de Nova York al barri de Les Corts.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *