Santa Cristina d'Aro compta amb onze nous parcs infantils Novatilu

Santa Cristina d’Aro ha invertit 110.000 euros en la renovació i creació d’onze àrees de jocs Novatilu a la ciutat. El fabricant d’il·luminació i mobiliari urbà NOVATILU s’ha adjudicat el concurs per la instal·lació de prop de 50 elements de joc.

Nou dels parcs infantils s’han instal·lat a diferents urbanitzacions de les afores del nucli urbà a Sant Miquel d’Aro, prop de la zona esportiva; Bell Lloc II; Rosamar, al costat de la riera de Canyet; Mas trempat; Roca de Malvet; Vall Repòs, en una zona verda que limita la riera; Golf; Teules i Can Reixach. S’han desinstal·lat i retirat els jocs actuals i s’han substituït per elements com balancis, jocs modulars, molles, gronxadors i taules de ping-pong.

En el cas del parc situat al costat de l’Ajuntament, es tracta d’una àrea de jocs infantils a la Plaça Bella Pedra situada en una parcel·la del nucli urbà de Santa Cristina d’Aro. Novatilu ha substituït tots els jocs existents per un joc modular, un gronxador, una caseta i dos molles. El pressupost ascendeix a 37.000 euros i la intervenció afecta als 254 metres quadrats de parc infantil existents actualment. S’ha retirat el paviment malmès i s’ha col·locat un paviment de cautxú continu.

Els usuaris de l’espai públic La Teulera també compten amb una nova àrea de Street Workout de 308 metre quadrats molt atractiva que facilitarà la pràctica de l’esport a l’aire lliure i de forma gratuïta. Es tracta d’un parc esportiu amb diversos elements Novatilu com barres, paral·leles, abdominals i anelles. Aquesta pràctica consisteix en utilitzar els espais públics a l’aire lliure per l’entrenament personal de tipus aeròbic, cardiovascular, de força, musculatura i/o flexibilitat de forma gratuïta.

Novatilu es basa principalment en les necessitats dels nens, nenes i joves, estimulant la seva activitat lúdica i motriu a la vegada que realitzar projecte de lleure. Tot això sense perdre de vista l’estètica dels seus jocs, creant entorns integrats i agradables a les nostres ciutats.

NOVATILU, disseny + fabricació d’IL·LUMINACIÓ i MOBILIARI URBÀ

NOVATILU és una empresa dedicada al DISSENY i FABRICACIÓ d’IL·LUMINACIÓ i MOBILIARI URBÀ que completa el seu catàleg amb dues gammes més: Parcs infantils i Tapes de fundició.

La seva proposta es basa en productes de disseny a preus honestos, amb la convicció de que aquest atribut no ha de ser quelcom elitista i amb la seguretat de que en la comparativa entre qualitat i preu sempre en surt beneficiat. Com a prova d’això, el fet de que avui NOVATILU és l’empresa espanyola que més licitacions s’està adjudicant arreu d’España, tan en Enllumenat Públic com en elements d’Equipament Urbà.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *