Comunicat d'Aeroports de Catalunya en relació a informacions sobre l'aeroport Lleida-Alguaire

Davant les informacions publicades ahir en relació a la interposició d’una querella per part d’Alberto López, Aeroports de Catalunya manifesta que:  

  • El 27 de juliol de 2016, Aeroports de Catalunya, decideix fer efectiu l’acomiadament disciplinari del senyor Alberto Lopez, director de l’aeroport de Lleida-Alguaire fins a aquesta data.
  • Tot i la repercussió a la premsa d’aquest fet en el seu moment, Aeroports de Catalunya decideix no fer públic els motius de l’acomiadament procedent, respectant la intimitat dels implicats.
  • Aeroports de Catalunya ha tingut coneixement de la querella a través dels mitjans de comunicació i desconeix l’estat de tramitació de la mateixa.
  • Aeroports de Catalunya defensarà davant les instàncies judicials pertinents que l’acomiadament del senyor Alberto López va ser per motius disciplinaris, avalat per experts legals.  
  • Aeroports de Catalunya es defensarà davant les instàncies judicials que pertoqui, atès que sempre ha actuat d’acord amb la llei.
  • Aeroports de Catalunya estudiarà si emprèn accions legals per danys a l’honorabilitat i  la imatge de les persones i les empreses objecte de les acusacions del senyor Alberto López. 

El contingut d’aquest comunicat va ser publicat primer al web de la Generalitat de Catalunya

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *