Oberta la preinscripció del Màster de Direcció Pública organitzat per l'EAPC i la UOC

El termini de preinscripció al Màster de Direcció Pública organitzat per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) resta obert a partir d’avui i fins el proper 19 de febrer.   

Aquest nou programa acadèmic té com a destinataris alts càrrecs, directius i llocs de comandament assimilats a subdirectors del sector públic de Catalunya, així com directius del sector privat. Aquesta tarda l’auditori de l’EAPC ha acollit una sessió de presentació del màster a què han assistit un centenar de treballadors del sector públic de les administracions catalanes. L’acte ha comptat amb la participació de la secretària d’Administració i Funció Pública, Meritxell Masó, i del director de l’EAPC, Agustí Colomines. 

Entre els objectius principals del màster, hi ha la voluntat d’integrar els coneixements necessaris, tant teòrics com pràctics, per exercir la direcció pública en marcs polítics i legals de gran complexitat i en entorns en canvi continu. El programa també inclou la formació necessària per desenvolupar les habilitats que possibiliten el creixement personal i professional per liderar i gestionar els entorns de l’organització i la seva estructura interna, i dominar les eines que permetin exercir un lideratge creatiu i gestionar conflictes en moments de crisi. El temari treballarà també altres àrees de destacada importància, com ara els valors de servei públic i l’ètica pública vinculats a la responsabilitat directiva i l’exercici de la direcció pública des d’una perspectiva humanista i global, que incorpori l’esperit crític i la diversitat de mirades.  

El màster comptarà amb un claustre de professorat conformat per docents provinents tant de l’àmbit universitari com del món professional, amb la voluntat de garantir una doble vessant acadèmica i professional al programa de formació. Participaran del màster persones amb experiència en la direcció de la gestió pública com Joana Ortega o Jordi Hereu, consultors de prestigi com Genís Roca o Xavier Marcet, i acadèmics especialistes en la gestió i direcció pública com Carles Ramió o Joaquím Brugué, entre d’altres, tots ells sota la direcció col·legiada de Xavier Antich, Elisenda Malaret, Heribert Padrol i Ana Ma. Delgado.   Més informació   Inscripcions

El contingut d’aquest comunicat va ser publicat primer al web de la Generalitat de Catalunya

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *