Tarragona: demarcació amb el descens més gran de víctimes mortals

Aquesta tarda la directora del Servei Català de Trànsit (SCT), Eugenia Doménech, ha presentat el balanç de sinistralitat a la demarcació de Tarragona durant el 2016. Doménech ha destacat que «Tarragona és la demarcació que registra el descens més gran tant de sinistres mortals, un 38% menys, com de víctimes mortals, un 28% menys», malgrat l’accident de Freginals, el més greu patit a Catalunya amb 13 víctimes mortals i 23 persones ferides de gravetat.La directora de l’SCT ha dit  que «junt amb  Lleida, Tarragona és la demarcació que ha registrat menys víctimes mortals en zona urbana».

Doménech ha volgut recordar totes les persones que han perdut la vida en un accident de trànsit l’any passat així com les que han resultat ferides i les seves famílies. Ha posat de relleu «el compromís i l’objectiu del SCT de continuar treballant per reduir la xifra de víctimes d’accidents de trànsit i anar cap a la visió zero«.   En relació a l’N-340 ha explicat que «la combinació de diferents mesures implantades a l’N-340 han fet possible la reducció de la mortalitat en aquesta via passant de 16 víctimes mortals el 2015 a 7 persones mortes el 2016» però ha assegurat que «cal continuar treballant de manera consensuada per trobar una solució definitiva a la sinistralitat greu registrada en aquesta carretera, així com una resolució als problemes de mobilitat».

Finalment la directora Doménech ha destacat «la necessitat de conscienciar sobre els col·lectius vulnerables com els ciclistes que el 2016 van registrar un petit augment de sinistralitat a Tarragona».   Durant la presentació d’aquesta tarda la directora Doménech ha anunciat que a partir de dilluns que ve entrarà en funcionament un nou radar de tram a l’A-7 a Tarragona.   Per últim, el cap de l’Àrea Regional de Trànsit al. Camp de Tarragona, l’inspector Antoni Vilafranca, i el cap de l’Àrea Regional de Trànsit a Terres de l’Ebre, el sotsinspector Sergi Saladie, han insistit que   «les distraccions al volant són una de les seves principals preocupacions».

 

La noticia «Tarragona és la demarcació que registra la reducció més gran de víctimes mortals» ha sido publicada originalmente en Gencat.cat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *