Catalunya aconsegueix 12 medalles en el campionat Spainskills

Catalunya ha obtingut enguany un total de 12 medalles en la seva participació al campionat Spainskills, un concurs estatal de formació professional que premia els alumnes d’FP que desenvolupen les seves habilitats o skills en un concurs davant d’un jurat.  

La selecció catalana la formen els 25 alumnes de diferents centres d’arreu del país que van resultar guanyadors de l’edició Catskills 2016, i 13 d’ells han obtingut medalla. Catalunya és la comunitat més guardonada, amb un total de 12 medalles –tenint en compte que Mecatrònica els competidors eren equips de 2 alumnes-, i destaca sobretot l’obtenció de 7 medalles d’or, fet que suposa el doble que els segons classificats amb més ors, que són País Basc i Andalusia. Al marge de les 7 medalles d’or, també s’han assolit 4 medalles de plata i 2 de bronze.  

Catalunya va participar en 23 skills o professions, i els guanyadors, els centres de procedència i les habilitats a concurs són les següents:    

Medalla Alumnes/ Skill Centre de procedència
Or Carlos Grillo-Eric Llansa/Mecatrònica Institut Palau Ausit Or Samuel Torres/Lampisteria Calefacció Institut Guindàvols Or Marc Cobos/Carrosseria Activitats Professionals del Vallès Or Robert Lara/Disseny pàgines web Institut Badia del Vallès Or Hong Ye/Forneria Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona Or Oscar Latorre/Suport xarxes Institut Carles Vallbona Plata José L. Arredondo/Cures auxiliars d’infermeria Institut Gaudí Plata Ricardo Triviño/Ebenisteria Institut Josep Brugulat Plata Melissa Mendibur/Perruqueria Institut Ramon Turró i Darder Plata Maria Pulido/Tecnologia moda Institut La Garrotxa Bonze Raúl Rodríguez/Cuina Institut Bisbe Sivilla Bronze Christian M. Tocasca/Instal·lacions elèctriques Institut Badia del Vallès

El contingut d’aquest comunicat va ser publicat primer en la pàgina web de la Generalitat de Catalunya

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *