Ses Bubotes tornen amb més força que mai, nou disc

Segons una entrevista recent al grup expliquen que es tracte d’un disc que ve marcat per tots els fets que inevitablement ocorren al llarg de sa vida artística i fan que cada ‘espineta’ que duen dins es transformi en una cançó.

Expliquen edemes que, amb aquestes 10 cançons noves, volen tornar a fer un homenatge a sa societat mallorquina, expressant amb paraules de sa roqueta i amb ritmes molt atrevits que Mallorca és un paradís únic al món, i no ‘la meca’ de qui vol fer s’ase (que també) però sempre amb respecte. Per això ses revetlles i ses millors festes són on especialment amollen tot el ‘trui’ musical que duen a sobre, i obliguen a tota sa gent a passar-ho bé, a riure’s d’un mateix i a disfrutar cada moment.

Conten que ‘Amb més força que mai’ és un disc carregat d’optimisme, sa cançó que li dóna nom, és un tema dedicat a tota sa gent que pateix i que ha patit càncer, malaltia, que d’una manera o s’altre ens ha tocat de molt a prop, i convida a la superació personal, a les ganes de viure i que en definitiva representa la columna vertebral de tot el disc. Els altres títols que l’acompanyen són ‘Tria tu’, ‘Això és una putada’, ‘Paradís’, ‘Xinga tú’, ‘Esburbat’, ‘Es meu padrí’, ‘Per estimar més’, ‘Quan més gran més ase’ i el bonus track ‘Bon Nadal’ que serà possiblement la primera nadala rock en mallorquí de s’historia.

Dit tot això, desitjar tot lo millor per aquest nou disc i amb moltes ganes de disfrutar les noves cançons.

Més info de totes les novetats al seu web sesbubotes.com a Spotify, Youtube, i a les seves xarxes socials, Facebook, Instagram , Twitter, a on aniran publicant informació respecte a la presentació del disc, concerts, i futures sorpreses.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *