Més de 400m² d’exposició, inauguració del Magatzem de la il·luminació a Reus

L’empresa Barcelona LED inaugura una nova botiga a Reus, diferents ambients fets per aconseguir visualitzar els productes d’una forma totalment innovadora i diferent.

El Showroom està format per 6 ambients:

Il·luminació per a professionals
Els professionals o instal·ladors podran trobar solucions per a tot tipus d’instal·lacions, a l’exposició hi ha productes innovadors amb la més avançada tecnologia.

A més, d’un ample ventall de producte amb molt bona qualitat i a preus molt competitius.

Un dels avantatges és que hi ha un gran estoc i també estan preparats per a la revenda i distribució.

Entre altres productes, hi ha Campanes Industrials amb sensors perfectes per a magatzems o tallers, tubs led per a grans superfícies i projectors d’alta potència.

Una gamma molt competitiva i professional per a grans projectes industrials.

Per a botigues o negocis
L’exposició comercial està molt especialitzada, ja que els productes són per a tot tipus de negocis, per aconseguir una bona visibilitat i més vendes.

Per exemple, per a carnisseries, hi ha un xip especial per a realçar els colors dels aliments i obtenir la millor il·luminació possible, igual per a peixateries, productes cosmètics etc.

Hi ha tot tipus de producte per a botigues o negocis com els Projectors de carril, downlights orientables, focus led i molts més.

Moments Vintage
Una zona vintage en la qual el Magatzem de la il·luminació  ensenya un tipus d’il·luminació retro i atractiva per a aconseguir un estil autèntic en la decoració.

Les llums d’aquesta exposició estan especialment dissenyades amb colors durats i rogencs que trasllada a una altra època.

En aquesta secció mostren, les làmpades canonades reals ideals per a qualsevol paret o sostre i les làmpades de corda que donen un toc diferent i original.

Un toc Nòrdic
Estil Nòrdic o escandinau, per a aquelles persones que volen aconseguir un ambient minimalista i que li agraden les parets blanques, els mobles de fusta natural i els colors pastís aquest és el seu lloc.

Les llums que hi ha en aquest espai són de disseny industrial amb línies molt marcades i estètiques.

En aquest cas el Magatzem de la il·luminació destaca la làmpada triple Nakai, ja que combina un estil diferent que sobta quan es veu i la làmpada Kolding amb un toc molt minimalista i marcat.

Per a festes o actes a l’exterior
Per a esdeveniments d’adults o petits hi ha una gran varietat de producte.

A l’exposició mostren il·luminació per a actes elegants amb un estil modern i original, o bé, mobles led d’exterior o les garlandes personalitzables etc.

Per ambientar el jardí o la terrassa també hi ha garlandes de colors, mobles led rgb, arbres il·luminats i molt més.

Una decoració diferent
En aquest espai mostren una il·luminació pràctica, còmode i molt decorativa.

Hi ha diferents ambients per aconseguir l’estil desitjat, amb els neons o les tires LED rgb, ensenyen un tipus d’il·luminació per a cada dia, per a un sopar elegant o més clàssic, suggereixen el color blanc càlid, en canvi, per a una festa mostren un to més divertit i al ritme de la música.

Una exposició més que interessant amb una infinitat d’opcions, per a escollir la il·luminació més adequada per a cada estança. Un Showroom que sorprendrà.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *