La Fundació Llars de l'Amistat Cheshire celebra el seu 50è aniversari

La festa va començar al migdia, quan la sala es va anar omplint amb la il·lusió i l’alegria de tots els assistents. Diferents espectacles artístics amb mags, ballarines, músics i altres activitats van amenitzar una vetllada que va culminar amb un dinar molt especial. La celebració va estar conduïda per un mestre de cerimònies excepcional, el conegut actor català Pep Plaza, que va delectar als comensals amb el seu característic humor.

En Josep Mª Colom, director general de la Fundació, va homenatjar personalment a totes aquelles persones que fan possible la missió de la Fundació: els seus fundadors, el president, el patronat, els treballadors, els voluntaris i per descomptat els propis residents. Davant els més de 400 assistents, Colom va afirmar que «aquesta celebració és per a elles, per aquestes persones que cada dia ens donen una lliçó de vida, superant les seves limitacions i demostrant la seva esperança i il·lusió de viure».

La Fundació Llars de l’Amistat Cheshire és una Fundació sense ànim de lucre que té com a finalitat l’ajuda a persones amb discapacitat física i que, per diferents circumstàncies, no poden romandre en el seu entorn familiar. La premissa fonamental que orienta l’activitat de la Fundació és que els usuaris sentin les residències com la seva pròpia llar, alhora que els ajuda a complir amb els seus projectes de vida. Tot i que és independent en el seu funcionament, la Fundació està agermanada amb la Fundació Internacional The Leonard Cheshire Foundation, amb presència a 50 països.

La Fundació es va constituir el 1968 a Barcelona com a associació, iniciant la seva activitat amb la inauguració de la primera residència a la localitat barcelonina de les Planes, per, posteriorment a 1973, adoptar la forma jurídica de fundació. Està inscrita en el Registre de Fundacions Privades del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb el número 192, i classificada com a «benèfica assistencial». Té la seva seu social al carrer Benedetti, 60-62, de Barcelona.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *