Mobles BOOM tria a El Pallol com a primer punt de la seva expansió al Camp de Tarragona

El passeig comercial El Pallol de Reus i la cadena de botigues de venda i fabricació de mobles BOOM han signat un acord de col·laboració que permetrà a la marca low-cost instal·lar-se al Centre Comercial de Reus, en un local de la planta baixa que comptarà amb 1.200 m2 d’exposició. Amb l’acord ja signat, Mobles BOOM començarà pròximament les obres d’acondicionament i vinilat del local, i està previst que obri les seves portes el pròxim mes de setembre.

Mobles BOOM és una cadena espanyola de botigues especialitzades en la venda i fabricació de mobles low-cost que s’ha convertit en un dels líders i referents dins del mercat estatal en la venda de mobiliari de la llar a baix preu. Actualment compta amb 35 botigues físiques a tot l’Estat, 9 d’elles a Catalunya. Per continuar la seva expansió al Camp de Tarragona, la cadena ha apostat pel passeig comercial El Pallol i l’enorme teixit comercial existent al centre de Reus, on podrà apropar els seus productes no només a la gent de la ciutat, sinó de tota la demarcació.

Passejar i tot d’una veure mobles per a la llar sabem que és una experiència que agrada molt al públic, tant si té la necessitat de comprar, com si s’apropa per simple curiositat. Avui en dia aquesta experiència és difícil de trobar al centre de les ciutats, ja que la gran majoria de magatzems i botigues d’exposició opten per l’extraradi. D’altra banda, les recerques online, que són molt pràctiques a l’hora d’obtenir molta informació, no podran mai transmetre les sensacions que els nostres sentits perceben quan arriben a la botiga i poden veure i tocar els mobles del nostre expositor”, afirma Jordi Granyó, responsable de la marca a Catalunya.

Les noves instal·lacions de Mobles BOOM al passeig comercial El Pallol comptaran amb un departament comercial dedicat exclusivament a l’atenció als clients i a la venda de mobles, i suposarà a més la generació de vuit llocs de treball. “Per la seva important tradició comercial i el seu caràcter, la ciutat de Reus i en concret el passeig comercial El Pallol són el marc ideal per iniciar la nostra expansió comercial a tot el Camp de Tarragona”, conclou Jordi Granyó.

Amb l’obertura de la botiga a El Pallol, Mobles BOOM arriba a la demarcació de Tarragona, única província catalana on encara no tenia cap botiga. Des que va començar la seva incursió en el mercat català, ha obert una botiga a Alcarràs (Lleida), una altra a Girona i set més a la província de Barcelona. En total seran 10 centres a tot Catalunya, on disposa ja d’una superfície superior als 18.000 m2.

www.elpallol.cat/es
facebook.com/elPallolReus

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *