Campanya de donació de sang dels centres d’arts marcials Mugendo de Catalunya

Del 18 al 24 de juny, els membres de les escoles d’arts marcials Mugendo aniran als espais de donació més propers a donar sang.

Cada centre compta amb un hospital o una campanya mòbil de referència per anar a donar sang.

Es tracta d’una campanya conjunta del Banc de Sang i Teixits, Creu Roja i Mugendo.

El mes de juny comptarà amb una campanya especial de donació de sang en què hi participaran els centres d’arts marcials Mugendo de Catalunya. En una col·laboració amb Creu Roja i el Banc de Sang i Teixits, els membres dels centres de Mugendo disposaran d’hospitals i campanyes mòbils de referència per fer la seva donació entre els dies 18 i 24 de juny.

La campanya arriba en unes setmanes importants per incrementar les reserves de sang, donat que l’arribada de l’estiu farà baixar les donacions en un 25%.

A més, el dia 22 de juny al matí, els directius dels centres Mugendo faran una donació en grup a l’àrea de sang dins de l’Hospital Clínic de Barcelona sobre les 10:00 hores.

Donar sang, un hàbit cívic
Cada dia es necessiten 1000 donacions de sang per atendre les necessitats dels hospitals catalans.

Malgrat els avenços científics i tecnològics, la sang no es pot fabricar i la donació és l’única font que assegura que els malalts tinguin la sang necessària per als seus tractaments. De cada donació se’n beneficien tres persones, perquè la sang es separa segons en els diferents elements que la composen per cada demanda segon cada pacient: glòbuls vermells, plaquetes i plasma.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *