Oberta la inscripció per al XII Congrés Nacional de Tennis a Barcelona del 16 al 17 d’octubre

El XII Congrés Nacional de Tennis es celebrarà aquest any a les instal·lacions del Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès a Barcelona, ??els dies 16 i 17 d’octubre, sota l’organització de la Reial Federació Espanyola de Tennis (RFET) en col·laboració amb la Federació Catalana de Tennis (FCT). Les inscripcions per aquesta trobada anual que reunirà a alguns dels màxims exponents del tennis nacional i internacional, ja es troben obertes.

El programa de la primera jornada de divendres contemplarà el desenvolupament de propostes per al tennis base (noves tendències, orientacions per al seu desenvolupament, etc.), mentre que dissabte anirà més orientat a propostes de treball per a l’entrenament amb jugadors de competició i alta competició, abordant aquesta temàtica des de diferents àrees: psicologia, preparació física, entrenament tècnic-tàctic, etc.

També s’exposarà una proposta de seguiment i control de jugadors que la RFET proposarà per aquest proper 2015-16 des del Departament Esportiu, així com una sèrie d’eines de control i seguiment de jugadors que poden ser d’utilitat per als tècnics.

L’edició d’enguany del Congrés Nacional de Tennis comptarà amb experts en l’àrea de Tennis Base com Martín Rocca o Pedro Zierof, a l’àrea de preparació física amb Jaime Fernández, o de psicologia com Miguel Crespo. A més, participaran entrenadors de jugadors de competició i alta competició com l’actual capitana de Copa Davis i Fed Cup Conchita Martínez, entre d’altres.

També s’abordaran altres temàtiques com la prevenció de lesions, i s’organitzaran taules rodones i de treball sobre alguns tòpics d’interès. Tota la informació sobre el programa i ponents està disponible al formulari d’inscripció adjunt a aquesta informació.

Programa i full d’inscripció del XII Congrés Nacional de Tennis (clica)

Compartir/Desar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *