Pedro Pérez Agrícola celebra el 25è aniversari i reafirma la seva col·laboració amb CEDEC®

A més, l’empresa proporciona assessorament tècnic i comercial de gran qualitat gràcies al seu equip de professionals, que aconsellen en tot moment la millor solució en la utilització de productes fitosanitaris en els cultius convencionals, residu zero i ecològic, a més de preparar plans de fertilització, protocols per a la correcta utilització de fauna auxiliar per a la protecció dels conreus mitjançant animals útils per combatre plagues, captura massiva, etc., tot plegat amb l’objectiu de convertir l’empresa en un aliat de l’agricultor per a l’èxit dels seus conreus.

Aquest any PEDRO PÉREZ AGRÍCOLA celebra el seu 25è aniversari, efemèride que ha aprofitat per fer un canvi en la seva imatge corporativa, així com per llançar una nova pàgina web, portal en què proporciona informació dels productes que comercialitza, amb totes les seves fitxes tècniques i de seguretat, a més del conjunt de serveis que ofereix l’empresa.

Amb el bagatge d’aquests 25 anys, PEDRO PÉREZ AGRÍCOLA SL mostra la seva clara vocació de servei a l’agricultor i el seu compromís de millora contínua per oferir als clients el grau d’atenció més adient a les seves necessitats, fet que la duen a afrontar el futur amb garanties d’èxit.

Col·laboració amb CEDEC®, S.A.

PEDRO PÉREZ AGRÍCOLA SL col·labora des de febrer del 2018 amb l’empresa de gestió estratègica empresarial CEDEC®, Centro Europeo de Evolución Económica, S.A., capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des del 1965.

El control de gestió de l’empresa, així com la millora de l’organització funcional, van ser les àrees d’actuació en les quals PEDRO PÉREZ AGRÍCOLA SL i CEDEC® han col·laborat per assolir les màximes cotes d’Excel·lència Empresarial, qualitat en el servei i progres i desenvolupament en el seu mercat.

INFORMACIÓ SOBRE CEDEC®

CEDEC®, Centro Europeo de Evolución Económica SA, és l’empresa líder a Europa en gestió, direcció i organització dempreses familiars des de l’any 1965. La seva finalitat és posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els són més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l’Excel·lència Empresarial en totes elles.

El seu factor diferencial recau en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC®treballa amb i per els empresaris amb l’objectiu d’implementar de forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada per mitjà de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC® ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 100 de les quals a Espanya.

Amb seu central a Brussel·les, a més de Barcelona i Madrid, la consultora estratègica per a empreses CEDEC® té oficines a París, Ginebra, Luxemburg i Milà.

El treball i la consolidació del CEDEC®com a empresa especialista en la gestió estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC® i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

URL associada: https://www.pedroperezagricola.org/

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:

Luis Feliu

Vicepresidente División Gestión Estratégica

CEDEC®, S. A.

www.cedec.es

Tel.: 933181515

E-mail: web@cedec.es

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *