ESPASEME SA obté el segell de norma de qualitat empresarial CEDEC i reafirma així la seva col·laboració

L’empresa ofereix dissenys personalitzats i fabricacions a mida gràcies a la tasca que fa la seva oficina tècnica, amb un personal altament especialitzat, capaç d’adaptar i de fabricar peces especials a partir d’un plànol o d’una mostra, i tot això amb les màximes garanties de qualitat, avalada pels certificats de fabricació ATEX, FDA, API i sota les estrictes normes EN 12756, API 610 i API 682.

A més, ESPASEME ofereix el servei de reparació de segells mecànics, tant propis com de fabricants originals o d’altres marques, i identifica qualsevol tipus de tancament i n’ofereix l’equivalent, amb uns estalvis significatius pel que fa al preu del tancament nou i amb les màximes garanties de qualitat.

Juntament amb el seu servei de fabricació i reparació, l’empresa facilita informes de desgast, anàlisis de fallada i propostes de millora de segells mecànics i, a més, garanteix totes les reparacions fetes com si es tractés d’un tancament nou.

En el marc de la seva política de qualitat, ESPASEME té l’objectiu de satisfer les necessitats i els requisits dels seus clients i ofereix un assessorament tècnic especialitzat, en convivència amb els departaments de manteniment, d’enginyeria i de compres dels seus clients. L’empresa garanteix el lliurament immediat de la totalitat de les mesures i els models existents al mercat.

Entre els clients amb els quals treballa ESPASEME hi ha les principals empreses de sectors com ara el de la indústria energètica i les energies renovables o els sectors químic, farmacèutic, petroquímic, d’alimentació i begudes, o paperer, entre d’altres.

Actualment ESPASEME SA afronta el futur amb les màximes garanties d’èxit. Per aquest motiu, l’empresa ha obtingut recentment el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees d’estratègia empresarial, organització funcional i control de gestió i tresoreria, que se li ha atorgat després de la intervenció i la nova avaluació fetes a càrrec de la consultora estratègica per a empreses familiars CEDEC.

Amb aquest segell de qualitat acabat d’atorgar, CEDEC acredita el compliment estricte de les normes i els estàndards de qualitat, distingeix l’empresa ESPASEME SA i en garanteix la solidesa empresarial en aquests àmbits.

Col·laboració amb CEDEC, S.A.
ESPASEME, S.A.
col·labora des de novembre de 2016 amb l’empresa de gestió estratègica empresarial CEDEC capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des del 1965.

El desenvolupament d’una estratègia empresarial, la millora en la seva organització funcional i el control de gestió i tresoreria van ser les àrees d’actuació en les quals ESPASEME, S.A. i CEDEC han col·laborat per assolir les màximes cotes d’Excel·lència Empresarial, qualitat en el servei i progres i desenvolupament en el seu mercat.

INFORMACIÓ SOBRE CEDEC
CEDEC
és l’empresa líder a Europa en gestió, direcció i organització dempreses familiars des de l’any 1965. La seva finalitat és posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els són més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l’Excel·lència Empresarial en totes elles.

El seu factor diferencial recau en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per els empresaris amb l’objectiu d’implementar de forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada per mitjà de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 100 de les quals a Espanya.

Amb seu central a Brussel·les, a més de Barcelona i Madrid, la consultora estratègica per a empreses CEDEC® té oficines a París, Ginebra, Luxemburg i Milà.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en la gestió estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

URL associada: www.espaseme.com

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *