Pedro Pérez Agrícola obté noves distincions de qualitat empresarial CEDEC

La seva trajectòria professional s’ha caracteritzat per oferir un assessorament tècnic i comercial d’elevada qualitat gràcies al seu equip de professionals altament qualificats que aconsellen en tot moment la millor solució en la utilització de productes fitosanitaris utilitzats en cultius convencionals, residu zero i ecològic, a més de preparar plans d’adobament, protocols per a la correcta utilització de fauna auxiliar per a la protecció de conreus per mitjà d’animals útils per combatre plagues, captura massiva, etc., tot plegat enfocat a convertir l’empresa en un aliat de l’agricultor per a l’èxit dels seus cultius.

PEDRO PÉREZ AGRÍCOLA SL afronta el futur amb màximes garanties d’èxit. L’empresa ha obtingut recentment el certificat de compliment de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees de Control de Gestió, Organització Funcional i Política Comercial, atorgat després de la intervenció i nova avaluació de la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC.

Amb aquest segell de qualitat, CEDEC acredita el compliment estricte de les normes i estàndards de qualitat, distingeix l’empresa PEDRO PÉREZ AGRÍCOLA SL i en garanteix la solidesa empresarial en aquests àmbits.

PEDRO PÉREZ AGRÍCOLA SL encara el futur amb garanties d’èxit i mostra la seva clara vocació de servei a l’agricultor i el seu compromís de millora contínua per oferir als seus clients el grau d’atenció més alt en les seves necessitats.

Col·laboració amb CEDEC SA

PEDRO PÉREZ AGRÍCOLA SL col·labora des de febrer de 2018 amb la consultoria d’organització estratègica empresarial CEDEC, líder europeu en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des de 1965.

La millora del seu control de gestió, l’organització funcional de l’empresa i la política comercial són les àrees d’actuació en què PEDRO PÉREZ AGRÍCOLA i CEDEC han col·laborat per assolir els nivells màxims d’excel·lència empresarial, de qualitat en el servei i de progrés i desenvolupament en el mercat.

Informació sobre CEDEC
CEDEC
és la consultoria d’organització estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des de l’any 1965. La seva finalitat és posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

El seu factor diferencial recau en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per els empresaris amb l’objectiu d’implementar de forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada per mitjà de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *