Zoomedic obté el certificat de qualitat empresarial CEDEC

L’empresa, que distribueix productes dels principals laboratoris especialitzats, amb una clara diferenciació entre animals de producció i mascotes, ha aconseguit ser un referent en la seva àrea d’actuació i ofereix un servei molt personalitzat, altament qualificat i sempre amb un assessorament permanent als clients durant tot el procés de compra.

ZOOMEDIC, SL afronta el futur amb màximes garanties d’èxit. L’empresa ha obtingut recentment el certificat de compliment de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees d’Estratègia Empresarial, Control de Gestió, Organització Funcional i Logística, i Política Comercial, atorgat després de la intervenció i nova avaluació de la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC.

Amb aquest segell de qualitat CEDEC acredita el compliment estricte de les normes i estàndards de qualitat, distingeix l’empresa ZOOMEDIC, SL i garanteix la solidesa empresarial en aquests àmbits.

Col·laboració amb CEDEC, SA

ZOOMEDIC, SL col·labora des de setembre de 2016 amb la consultoria d’organització estratègica empresarial CEDEC, líder europeu en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des de 1965.

La millora de la seva estratègia empresarial, dels mecanismes de control de gestió, de l’organització funcional i logística, així com de la política comercial de l’empresa són les àrees en què ZOOMEDIC i CEDEC han col·laborat per assolir els nivells màxims d’excel·lència empresarial, de qualitat en el servei, de progrés i de desenvolupament en el mercat.

Informació sobre CEDEC
CEDEC
és la consultoria d’organització estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des de l’any 1965. La seva finalitat és posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

El seu factor diferencial recau en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per els empresaris amb l’objectiu d’implementar de forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada per mitjà de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *