CEDEC signa un conveni de col·laboració amb l'Associació d'Empreses Familiars de Castella – La Manxa

L’Empresa familiar és el motor de l’economia productiva i de l’ocupació del nostre país, i per tant, d’aquesta Comunitat Autònoma que engloba les províncies d’Albacete, Ciudad Real, Conca, Guadalajara i Toledo. L’objectiu d’aquesta associació és la defensa dels interessos de les empreses familiars com a motor de l’economia productiva i de l’ocupació de la comunitat, i contribueix a la millora de l’entorn legal i fiscal de l’empresa familiar, alhora que dona a conèixer la seva importància econòmica i social a l’opinió pública, i promociona la continuïtat d’aquest tipus d’empreses.

Un altre dels aspectes rellevants de l’associació és fomentar l’apropament de les seves empreses a l’àmbit universitari i grups d’interès, amb l’objectiu d’intercanviar experiències i, ajudar al progrés i formació d’aquestes.

En aquest sentit, el passat mes de desembre es va signar un acord de col·laboració entre CEDEC i l’AEFCLM com a empresa patrocinadora de l’associació.

La signatura, representada per Juan Ignacio de Mesa Ruíz, president de l’AEFCLM, i Ana López, responsable de Relacions Estratègiques i Institucionals de CEDEC a Espanya, té per objectiu ajudar les empreses familiars de Castella – la Manxa a guanyar competitivitat en totes les seves àrees de negoci i poder adaptar-se per seguir desenvolupant amb èxit la seva activitat empresarial.

Per aconseguir-ho, mitjançant aquest acord de col·laboració amb CEDEC, la consultoria d’organització estratègica d’empreses familiars es compromet a participar en les diverses xerrades, col·loquis i activitats formatives que l’AEFCLM realitza al llarg de tot l’any per als seus associats.

L’Associació de l’Empresa Familiar de Castella – la Manxa (AEFCLM) és el marc ideal perquè CEDEC pugui donar a conèixer la seva contrastada metodologia de treball amb l’objectiu d’implantar de forma efectiva, a empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada mitjançant l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *