Llibres de Text, SL obté el segell de qualitat empresarial CEDEC

Actualment, l’empresa té la seu central a Vilamalla (Girona) on disposa d’unes instal·lacions de més de 2.000 m2 de superfície. Gràcies a un equip humà molt compromès, LLIBRES DE TEXT centra la seva activitat principal en la distribució i la comercialització de llibres de text, material escolar i altres articles, com ara jocs didàctics i material d’oficina, de manera que abasta tot el que cal per satisfer les necessitats dels seus clients, tant si són escoles, fundacions o AMPA com alumnes o les seves famílies.

Gràcies a la consolidació del seu creixement, l’empresa subministra no només llibres de text i material escolar per tot Catalunya sinó també publicacions editorials a tot l’Estat espanyol mitjançant el comerç electrònic de la seva botiga en línia.

En l’actualitat, LLIBRES DE TEXT, SL afronta el seu futur amb les màximes garanties d’èxit. L’empresa ha obtingut recentment el certificat de compliment de la “NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL” en les àrees d’estratègia empresarial, organització funcional i control de gestió, que atorga la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC després de fer-hi una intervenció i una nova avaluació.

L’empresa manté intacta la seva aposta per proporcionar una excel·lent qualitat de servei als seus clients, amb productes que s’adaptin a les seves necessitats, tant de nivell formatiu, en col·laboració amb els centres educatius, com les dels seus alumnes, i ofereix un tracte molt personalitzat en tot moment.

És per això que, mitjançant aquest segell de qualitat acabat d’atorgar per CEDEC, l’empresa demostra que segueix apostant per la millora contínua, acredita l’estricte compliment de les normes i els estàndards de qualitat certificada amb una auditoria, i confirma i garanteix la seva solidesa empresarial en aquests àmbits.

Col·laboració amb CEDEC, SA
LLIBRES DE TEXT, SL
col·labora, des del juliol del 2018, amb la consultora d’organització estratègica empresarial CEDEC, líder europea en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des del 1965.

L’establiment d’una estratègia empresarial, així com una millor organització funcional de l’empresa i un millor control de la gestió van ser les àrees d’actuació en què LLIBRES DE TEXT i CEDEC van col·laborar per tal d’assolir les màximes quotes d’excel·lència empresarial, qualitat en el servei i progrés i desenvolupament dins el seu mercat.

Informació sobre CEDEC
CEDEC
és la consultoria d’organització estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des de l’any 1965. La seva finalitat és posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

El seu factor diferencial recau en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per els empresaris amb l’objectiu d’implementar de forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada per mitjà de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *