La consultoria CEDEC signa un conveni de col·laboració amb la Federació Empresarial Espanyola de Seguretat

Creada el 1991 gràcies a la unió de diverses associacions provincials i regionals d’empreses de seguretat, a més d’empreses adherides directament, la funció principal de la FES és representar i defensar les empreses de seguretat espanyoles, especialment les pimes.

Entre els seus objectius, la FES pretén lluitar contra l’intrusisme i la competència deslleial en el sector, fomentar el correcte exercici de l’activitat de seguretat privada, actuar davant les administracions públiques i els estaments polítics i parlamentaris sobre la legislació i reglamentació del sector, i impulsar la col·laboració entre la seguretat privada i els cossos de seguretat pública.

A més, la FES fomenta un codi de bones pràctiques en la prestació dels serveis de seguretat privada, amb la promoció de l’execució de propostes normatives per adaptar les necessitats dels usuaris de seguretat als marcs normatius vigents i el foment de la col·laboració entre la seguretat privada i els cossos de seguretat pública amb benefici per a l’interès general.

En l’actualitat, la Federació Empresarial Espanyola de Seguretat representa gairebé un centenar d’empreses de seguretat privada, amb més de 20.000 treballadors, i es consolida com la major associació i amb més representació de tot el sector a Espanya.

Amb la finalitat d’ajudar les empreses associades a guanyar competitivitat en totes les seves àrees de negoci i continuar adaptant-se per continuar desenvolupant amb èxit la seva activitat empresarial, aquest mes de març s’ha dut a terme la signatura d’un acord de col·laboració entre CEDEC i la FES, representada pel seu president, Mariano Agüero Martín, i la responsable de Relacions Estratègiques i Institucionals de CEDEC a Espanya, Ana María López.

Mitjançant aquest acord de col·laboració amb CEDEC, la consultoria d’organització estratègica d’empreses es compromet a participar activament en les diverses jornades, col·loquis i accions formatives que la FES realitza al llarg de tot l’any per a les seves empreses associades, i es configura com el marc ideal perquè CEDEC pugui donar a conèixer la seva contrastada metodologia de treball amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva, a empreses de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada, mitjançant l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, més de 13.000 a Espanya, i ha ocupat una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals, a Espanya. CEDEC és membre de l’AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

Amb oficines a Espanya, concretament a Madrid i Barcelona, la consultoria d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació de CEDEC com a consultoria especialitzada en l’organització estratègica empresarial es veuen reflectits en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses que ofereixen, de manera desinteressada, la seva opinió sobre CEDEC i que poden consultar-se en els diferents webs dels països on està implantada l’empresa (https://www.cedec-group.com/es/opiniones), amb comentaris en el seu canal de YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *