SIMASEC aconsegueix el segell de "Qualitat Empresarial" CEDEC i manté la col·laboració amb la consultoria

Ubicada a Tudela de Duero (Valladolid), l’empresa és summament conscient de la gran responsabilitat que comporta el seu quefer diari, amb la instal·lació de sistemes de seguretat que no poden permetre’s cap tipus d’error. Per això, ofereixen un servei complet i eliminen tots els riscos possibles gràcies a un personal altament qualificat, que dissenya i realitza els càlculs necessaris per a la correcta instal·lació dels materials, tots ells homologats per la UE i amb els respectius certificats de muntatge perquè les obres es realitzin amb garanties totals d’èxit.

Tant els muntadors de SIMASEC com els seus instal·ladors autoritzats, compleixen les normatives vigents de seguretat i higiene, verificant, en cada instal·lació, tots els elements de protecció prèviament a la seva posada en marxa. A més, el seu personal realitza un manteniment anual de tots els seus sistemes de seguretat en altura, i revisa els punts crítics com ara els anclatges, cables, absorbidors, etc., i realitza assajos de tensió en els casos necessaris, a més de complir en tot moment la normativa vigent que regula aquests tipus de dispositius.

En l’actualitat, SIMASEC, S.L. afronta el seu futur amb les màximes garanties d’èxit. L’empresa ha obtingut recentment el certificat de compliment de la “NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL” en les àrees d’Organització Funcional, Control de Gestió i Control de Costos, atorgat per la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC, després de la seva intervenció i nova avaluació.

Després d’una llarga trajectòria, SIMASEC, S.L. encara el seu futur amb totals garanties d’èxit. N’és la prova aquest segell de qualitat acabat d’atorgar, pel qual CEDEC acredita l’estricte compliment de les normes i estàndards de qualitat, distingeix l’empresa i garanteix la seva solidesa empresarial en aquests àmbits.

Col·laboració amb CEDEC, S.A.

SIMASEC, S.L. col·labora des d’octubre de 2018 amb la consultoria d’organització estratègica empresarial CEDEC, líder europeu en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des de 1965.

La millora de la seva àrea d’Organització Funcional, un millor Control de Gestió i Control de Costos de l’empresa han estat les àrees d’actuació en què SIMASEC i CEDEC han col·laborat per assolir els nivells màxims d’Excel·lència Empresarial, de qualitat en el servei i de progrés i desenvolupament en el mercat.

CEDEC és la consultoria d’organització estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des de l’any 1965. La seva finalitat és posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

El seu factor diferencial recau en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per els empresaris amb l’objectiu d’implementar de forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada per mitjà de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *