METALFLEX JAM obté el segell de qualitat empresarial CEDEC i reafirma la seva col·laboració amb la consultoría

Fundada l’any 2007, tresoreja més de 40 anys d’experiència en caldereria fina com a continuació de l’empresa familiar anterior. En l’actualitat, METALFLEX JAM disposa d’unes instal·lacions de 3.000 m2 coberts i una gran zona exterior annexa per a emmagatzematge que, degut a l’augment de la seva capacitat productiva, preveu incrementar de manera notable amb una superfície de més de 7.000 m2 totals.

Gràcies a un equip humà summament especialitzat, l’empresa fabrica tot tipus d’elements per als seus clients, i pot entregar des de la peça més senzilla fins a conjunts mecanosoldats complexos amb múltiples elements, amb l’entrega tant de la peça acabada com del seu muntatge, si el client ho requereix, sempre mantenint els màxims estàndards de qualitat i terminis assignats.

Fruit de les contínues inversions realitzades, METALFLEX JAM actualitza regularment el seu parc de maquinària i els processos productius, tot això amb l’objectiu de millorar costos i abordar nous projectes, i augmentar tant la seva versatilitat com la rapidesa d’execució. Gràcies a la seva oficina tècnica, dissenya i executa els desenvolupaments necessaris per a la correcta configuració de cada element, aportant solucions per a múltiples sectors industrials: fabricants de maquinària, automatització, ferroviària, naval, automoció, farmacèutica i alimentació entre d’altres.

En l’actualitat, METALFLEX JAM, S.L. afronta el seu futur amb les màximes garanties d’èxit. L’empresa ha obtingut recentment el certificat de compliment de la “NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL” en les àrees de Control de Producció, Control de Costos i Stocks i de la Política Comercial i de Comunicació atorgat per la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC, després de la seva intervenció i nova avaluació.

Després d’una llarga trajectòria i gracies al seu estil innovador i dinàmic, METALFLEX JAM, S.L. encara el seu futur amb totals garanties d’èxit. N’és la prova aquest segell de qualitat acabat d’atorgar, pel qual CEDEC acredita l’estricte compliment de les normes i estàndards de qualitat, distingeix l’empresa i garanteix la seva solidesa empresarial en aquests àmbits.

METALFLEX JAM, S.L. col·labora des d’octubre de 2018 amb la consultoria d’organització estratègica empresarial CEDEC, líder europeu en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des de 1965.

La millora de la seva Política Comercial i de Comunicació, un major Control de la Producció i dels seus Costos i Stocks han estat les àrees d’actuació en què SIMASEC i CEDEC han col·laborat per assolir els nivells màxims d’Excel·lència Empresarial, de qualitat en el servei i de progrés i desenvolupament en el mercat.

Informació sobre CEDEC
CEDEC
és la consultoria d’organització estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des de l’any 1965. La seva finalitat és posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

El seu factor diferencial recau en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per els empresaris amb l’objectiu d’implementar de forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada per mitjà de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *