CHROMA Restauració del Patrimoni Arquitectònic obté el Premi Nacional d'Artesanía de la Generalitat

Els Premis Nacionals d’Artesania de Catalunya, tenen per objectiu incrementar el prestigi de l’activitat artesanal en la societat, reconèixer el treball artesà i, les empreses que han destacat per la seva obra i aportació, en innovació i prestigi al sector. Dins de les 6 categories de què consten els premis, CHROMA va ser guardonada amb el Premi «Restaura» per la seva labor en la recuperació i rehabilitació del patrimoni arquitectònic de Catalunya.

Amb Cristina Thió al capdavant de l’empresa, considerada una de les millors especialistes en restauració de béns mobles i immobles del nostre país, el passat mes de desembre va recollir el guardó en un acte presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, junt amb la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, en un acte celebrat al Palau de la Generalitat.

CHROMA neix com un taller de restauració de béns mobles i obres d’art en el districte barceloní de Ciutat Vella. Una dècada més tard, s’inicia també en la restauració de béns immobles, i destaca pels seus treballs en edificis patrimonials. A més de la seva activitat a l’empresa, Cristina Thió col·labora habitualment amb museus i assessora diverses administracions públiques, feina que compagina amb la seva activitat docent en diversos postgraus per a arquitectes i restauradors.

Amb 20 anys de trajectòria, CHROMA RESTAURACIÓ DEL PATRIMONI ARQUITECTÒNIC, SL porta col·laborant en la millora de la seva gestió empresarial amb CEDEC, consultoria d’organització estratègica empresarial especialitzada en pimes i empreses familiars, des de juliol de 2019.

CEDEC és la consultoria d’organització estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des de l’any 1965. La seva finalitat és posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

El seu factor diferencial recau en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per els empresaris amb l’objectiu d’implementar de forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada per mitjà de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.