DECAS 1998 SL millora els processos productius i manté la seva col·laboració amb la consultoria CEDEC

Ubicada al polígon Panaderas de Santoveniade Pisuerga (Valladolid), DECAS compta amb un equip humà altament qualificat, expert i molt compromès amb els valors de l’empresa, que impliquen aconseguir la satisfacció dels clients, innovar i millorar els processos productius, garantir la seguretat i salut dels treballadors, i minimitzar l’impacte sobre el medi ambient en tots els processos.

Emmarcada en la seva política de millora contínua, DECAS ha fet inversions importants, les més recents enfocades a la millora dels processos productius, de seguretat i disminució de l’impacte ambiental. Així, des de mitjans de l’any passat l’empresa disposa d’una nova planta de tractament de residus que millora la qualitat dels abocaments d’acord amb les normatives actuals.

De la mateixa manera, el seu departament d’R+D, en col·laboració amb importants enginyeries de desenvolupament de projectes, ha posat en marxa un prototipus d’instal·lació tècnica per fer un nou procés de decapatge àcid per a peces metàl·liques d’alt valor afegit. D’aquesta manera s’aconseguirà l’eliminació efectiva de restes inorgàniques sobre les peces, l’estalvi de temps i la millora en l’eficiència del procés, l’ús eficient de recursos i la minimització de residus, juntament amb un augment en la seguretat dels treballadors, objectiu prioritari de l’empresa.

Totes aquestes inversions estan enfocades a consolidar l’empresa i continuar millorant en tot el que fa referència a la seguretat laboral i mediambiental.

DECAS 1998, SL porta col·laborant des del 2018 amb la consultoria CEDEC en la millora de la seva gestió empresarial. Actualment, l’empresa afronta el seu futur immediat amb unes totals garanties d’èxit i consolidant amb fermesa la feina feta fins ara.

CEDEC és la consultoria d’organització estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des de l’any 1965. La seva finalitat és posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

El seu factor diferencial recau en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per els empresaris amb l’objectiu d’implementar de forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada per mitjà de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *