VILLA-REYES fa front a la reforma de la CASA SEAT de Barcelona i manté la col·laboració amb la consultoria CEDEC

Al llarg d’aquests gairebé 40 anys d’història, VILLA-REYES ha dut a terme més de 300 projectes d’una envergadura molt notable, que inclouen tant edificis de nova construcció com rehabilitacions, centres educatius, complexos hotelers, obres del sector hospitalari i equipaments públics.

La seva preocupació constant per la seguretat i la salut de les persones, la protecció mediambiental i la satisfacció dels seus clients, són trets d’identitat sobre els quals VILLA-REYES ha fonamentat el seu creixement, cosa que li ha generat un alt grau de reconeixement com a empresa sòlida i fiable.

Recentment VILLA-REYES SL ha estat l’empresa seleccionada per dur a terme la important rehabilitació, al Passeig de Gràcia de Barcelona, de la CASA SEAT, edifici destinat a ser la seu mundial d’aquesta companyia automobilística.

La reforma integral d’aquesta emblemàtica obra ha inclòs estructures, tancaments, instal·lacions i acabats, tot plegat amb un alt grau d’exigència i terminis de temps molt ajustats, un clar exemple de la capacitat que té VILLA-REYES per dur a terme aquests projectes tan complexos.

VILLA-REYES, SLporta col·laborant des del 2016 en la millora de la seva gestió empresarial amb CEDEC , consultoria d’organització estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des de l’any 1965.

La seva finalitat és posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

El seu factor diferencial recau en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per els empresaris amb l’objectiu d’implementar de forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada per mitjà de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *