La consultoria estratègica per a empreses CEDEC© celebra el 50è aniversario de la seva fundació

L’objectiu fundacional de CEDEC© va ser posar a l’abast d’empreses i pimes els sistemes d’organització que els són més eficients, a fi d’optimitzar els seus resultats empresarials i facilitar-los el camí cap a la consecució de l’excel·lència empresarial en la gestió. Per aconseguir-ho, la consultoria té en compte la idiosincràsia de cada empresari: posa els conceptes de gestió al servei dels seus objectius personals, identifica les dificultats o les disfuncions que impedeixen que l’empresari avanci cap als seus objectius i adapta els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada tipus d’empresa.

Durant tot aquest temps, CEDEC© s’ha bolcat a ajudar les empreses a millorar la gestió, tasca que continua tan activa com el primer dia, i ha mantingut clara la missió, la visió i els valors que tot el personal de les diferents seus europees ha sabut assumir i transmetre any rere any, valors basats en el respecte al client, el respecte a les idees i el respecte als col·laboradors.

Amb motiu de la celebració d’aquest 50è aniversari de CEDEC©, es va convidar els directius responsables dels despatxos de les seus europees a unes jornades de treball a l’oficina central del grup a Brussel·les.

En paraules del vicepresident europeu, Alberto Pijuan, “després de mig segle d’existència, a CEDEC© continuem tenint clar que, com a plasmació de la nostra missió i principis, la nostra actuació és eminentment pràctica, i pretén en tot moment aconsellar el que és útil, concebre el que cal fer i dur a terme accions concretes”.

Actualment, 50 anys després de la seva fundació, la consultoria estratègica d’empreses CEDEC© és considerada com l’arquetip de l’excel·lència empresarial per a les pimes i les empreses europees; ha participat en projectes de més de 50.000 clients que han confiat en la seva gestió, 9.000 dels quals a Espanya. En total en totes les seus, l’empresa ocupa una plantilla de gairebé 400 professionals, 90 dels quals al nostre país.

El treball i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, SA com a consultoria estratègica per a empreses es pot veure reflectit també en els nombrosos casos d’èxit d’empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC© i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultoria té seu http://www.cedec.cat/ca/testimonis

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *