EUROPLÁ rep el certificat de qualitat empresarial CEDEC i consolida la col·laboració amb la consultoria d'empreses

Amb oficines també a les Illes Balears, concretament a Pòrtol (Marratxí), l’empresa acumula una llarga experiència de més de 40 anys en el sector i ha evolucionat des dels seus inicis fins a esdevenir una de les empreses capdavanteres en el seu sector pel que fa a la tecnologia implementada. Per aconseguir-ho, l’empresa compta amb unes modernes instal·lacions de més de 100.000 m2 equipades amb tots els elements de seguretat necessaris per organitzar espectacles pirotècnics tant en el nostre país com més enllà de les nostres fronteres.

EUROPLÁ és famosa pel disseny i l’originalitat de les seves creacions, per a les quals disposa de sistemes de llançament convencional i digital, amb una capacitat de més de 5.000 ordres individuals, tot plegat fruit de la seva experiència i del desenvolupament tecnològic del seu departament d’R+D+I.

FOCS D’ARTIFICI EUROPLÁ, S.L. ha obtingut recentment el certificat de compliment de la “NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL” en l’àrea de Estratègia Empresarial, Control de Gestió i Organització Funcional atorgat, després de la seva intervenció i nova avaluació, per la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC, líder europeu en gestió, direcció i organització d’empreses familiars y pymes amb la que EUROPLÁ col·labora des de l’any 2018.

L’empresa afronta el seu futur amb les màximes garanties d’èxit. N’és la prova aquest segell de qualitat acabat d’atorgar, pel qual CEDEC acredita l’estricte compliment de les normes i estàndards de qualitat, distingeix l’empresa i garanteix la seva solidesa empresarial en aquests àmbit.

La finalitat de CEDEC és posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

El seu factor diferencial recau en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per els empresaris amb l’objectiu d’implementar de forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada per mitjà de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *