El FC Barcelona i els Mossos d'Esquadra acorden mesures extraordinàries de seguretat per al partit de Champions de dimecres

Amb motiu del partit de Champions League, entre el FC Barcelona i l’Arsenal FC, que s’ha de celebrar dimecres que ve, 16 de març, al Camp Nou, i d’acord amb el nivell 4 d’alerta antiterrorista, el FC Barcelona i els Mossos d’Esquadra han establert un conjunt de mesures extraordinàries per augmentar la seguretat dels espectadors que assisteixin al Camp Nou. 
– Els accessos i portes a l’Estadi s’obriran dues hores abans del partit (18.45 hores). Es recomana a tots els aficionats que avancin la seva arribada al Camp Nou.  
– Per poder accedir al recinte de l’Estadi és imprescindible la presentació de l’entrada o abonament. En cap cas es permetrà l’entrada al recinte presentant només el carnet de soci.  
– No es podrà entrar al Camp Nou amb bosses grans, maletes, motxilles i ronyoneres.  
– Es faran escorcolls de forma exhaustiva a tots els accessos de l’estadi.  
– S’establirà un control de vehicles i usuaris a les rodalies del recinte, accessos a l’estadi i aparcaments interiors.  
– Els vehicles autoritzats per accedir al recinte de l’Estadi també hauran de portar, obligatòriament, la seva acreditació, sense excepció. Tots els ocupants d’aquests vehicles també hauran de portar la seva corresponent acreditació, entrada per al partit o el carnet de soci i l’abonament de la temporada.  
– Els aparcaments del Club oberts al públic no abonat quedaran tancats a partir de les 8 del matí del dimecres 16 de març. A partir d’aquella hora es retiraran els vehicles i motocicletes que encara hi hagi, excepte els autocars que s’hi podran estar fins a les 14 hores.   
– No es podrà aparcar (vehicles i motos) al perímetre del Camp Nou a partir de les 8 del matí del dimecres 16 de març.  

El FC Barcelona i els Mossos d’Esquadra agraeixen la col·laboració i comprensió dels socis i aficionats, davant d’aquestes mesures necessàries per millorar la seguretat de tots.    

Àrea de Comunicació Barcelona

El contingut d’aquest comunicat primer va ser publicat a www.gencat.cat

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *