CASCOSOL implanta la plataforma de gestió CEDEC BI i manté la seva col·laboració amb la consultoria d'empreses CEDEC

CASCOSOL basa l’èxit del seu negoci en la creació de dissenys actuals seguint les últimes tendències del mercat i en la utilització de matèries primeres excel·lents, la qual cosa els permet oferir un producte final de gran qualitat a preus molt competitius.

Un tret diferencial i molt valorat de l’empresa és la qualitat de l’acabat final dels seus productes, fet que l’ha convertit, en l’actualitat, en una de les principals empreses espanyoles subministradores de mòduls de cuina en kit, tant en l’àmbit nacional com internacional. A més a més, el seu servei d’atenció al client, que cerca sempre la seva satisfacció durant tot el procés de venda i postvenda, és a l’eix central de la seva estratègia.

Recentment, l’empresa ha realitzat inversions destinades a ampliar les instal·lacions, amb 450 m2 addicionals de superfície, i la compra de nou equipament amb l’objectiu d’augmentar l’eficiència en els processos i de millorar-ne la productivitat. Totes dues inversions donen resposta al creixement derivat de l’augment de la demanda experimentat per l’empresa.

En paral·lel, CASCOSOL ha posat en marxa un important procés de digitalització de tota la informació financera de l’empresa. Emmarcada en la seva política constant d’innovació, ha implementat la plataforma CEDEC Business Intelligence, una potent eina d’anàlisi empresarial en línia que permet fer un tractament de les dades de l’empresa, convertint-les en informació útil, visual i interactiva per ser consultades en qualsevol moment, en qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu.

D’aquesta manera, la direcció de l’empresa obté una visió global i detallada del negoci i de la seva evolució, amb el monitoratge de les dades en temps real, la qual cosa permet un control econòmic i financer més gran, que agilita la gestió empresarial.

CASCOSOL, S.L. porta col·laborant des del 2019 en la millora de la seva gestió empresarial amb CEDEC , consultoria d’organització estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des de l’any 1965.

La finalitat de CEDEC és posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

El seu factor diferencial recau en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per els empresaris amb l’objectiu d’implementar de forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada per mitjà de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.