En el marc del Catskills, prop de 70 alumnes d'FP participen a un campionat de programació d'aplicacions informàtiques

Un total de 66 estudiants de formació professional de 22 centres d’arreu de Catalunya han participat en el campionat de l’ofici de programació d’aplicacions informàtiques, que s’ha realitzat a l’Institut Nicolau Copèrnic de Terrassa. Es tracta de la primera competició que s’ha dut a terme en el marc del campionat de formació professional Catskills, que té com a objectiu promoure la transferència d’habilitats i coneixements en l’àmbit de la formació professional.  

Aquests 66 estudiants han participat en grups de tres al campionat, en què se’ls ha proposat diferents problemes relacionats amb la programació d’aplicacions informàtiques que han hagut de resoldre. El primer equip premiat ha rebut una medalla d’or Catskills i una certificació de 1r equip classificat; el segon, una medalla de plata Catskills i una certificació de 2n equip classificat; i el tercer 3er, una  medalla de bronze Catskills i una certificació de 3r equip classificat.

A més a més, els guanyadors  han rebut diversos obsequis de les empreses patrocinadores. La resta d’equips participants han obtingut un certificat de participació en la competició.  
Per a més informació del Catskills, podeu consultar el següent enllaç: http://catskills.gencat.cat/ca.

El contingut d’aques comunicat va ser publicat primer a la pàgina web de la Generalitat de Catalunya

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *