El Departament de Justícia de Catalunya identifica totes les víctimes de l'accident a Freginals

Els forenses del Departament de Justícia han identificat per l’ADN les tres últimes víctimes italianes de l’accident d’autocar a Freginals de la matinada de diumenge. Un cop completada la identificació científica de les 13 noies que van perdre la vida, ja no queda cap víctima mortal al tanatori, i la totalitat de les víctimes, un cop identificades, han estat entregades a les seves famílies.  

19 persones ingressades, una d’elles en estat crític  
Pel que fa al nombre de ferits en l’accident de Freginals, el Departament de Salut informa que en aquests moments hi ha 19 persones ingressades (1 pacient en estat crític, 4 en estat greu i 14 menys greus) en diferents hospitals: 3 a Hospital Verge de la Cinta de Tortosa; 2 pacients a l’Hospital Comarcal d’Amposta; 3 pacients a l’Hospital Comarcal de Vinaròs; 2 pacients a l’Hospital Universitari de Bellvitge a l’Hospitalet de Llobregat; 1 pacient a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau; 3 pacients a l’Hospital Clínic de Barcelona; 1 pacient a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron; 1 pacient a l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí; 1 pacient a l’Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) i 2 pacients a l’Hospital del Mar.  

Des de l’última actualització, s’ha efectuat l’alta mèdica de l’últim afectat ingressat a l’Hospital Sant Joan de Reus. Es preveu que en les properes hores es podrien donar algunes altes més. L’únic pacient crític és el conductor de l’autocar, que continua ingressat a Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

El contingut d’aquest comunicat va ser publicat primer al web de la Generalitat

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *