Barcelona reforça la seguretat amb motiu dels partits del FCB contra el Reial Madrid i l'Atlético de Madrid

Amb motiu dels pròxims dos partits que es jugaran al Camp Nou, el de Lliga que se celebrarà aquest dissabte, 2 d’abril, entre el FC Barcelona i el Reial Madrid, i el de Lliga de Campions, del dimarts 5 d’abril, contra l’Atlético de Madrid. D’acord amb el nivell 4 d’alerta antiterrorista, el FC Barcelona i els Mossos d’Esquadra mantenen les mesures de seguretat que s’han establert darrerament en els partits de Champions.

Les mesures per augmentar la seguretat dels espectadors són:  

  1. Els accessos i portes a l’Estadi s’obriran dues hores abans del partit (18.30 hores, dissabte; 18.45 hores, dimarts). Es recomana a tots els aficionats que avancin la seva arribada al Camp Nou.  
  2. Per poder accedir al recinte de l’Estadi és imprescindible la presentació de l’entrada o el carnet de soci i l’abonament. En cap cas es permetrà l’entrada al recinte presentant només el carnet de soci.
  3. No es podrà entrar al Camp Nou amb bosses grans, maletes, motxilles i ronyoneres.
  4. Es faran escorcolls de manera exhaustiva a tots els accessos de l’Estadi.
  5. S’establirà un control de vehicles i usuaris a les rodalies del recinte, accessos a l’Estadi i aparcaments interiors.
  6. Els vehicles autoritzats per accedir al recinte de l’Estadi també hauran de portar, obligatòriament, la seva acreditació, sense excepció. Tots els ocupants d’aquests vehicles també hauran de portar la seva corresponent acreditació, entrada per al partit o el carnet de soci i l’abonament de la temporada.  
  7. Els aparcaments del Club oberts al públic no abonat quedaran tancats a partir de les 8 del matí, tant el dissabte 2 d’abril com el dimarts 5 d’abril. A partir d’aquella hora es retiraran els vehicles i motocicletes que encara hi hagi, excepte els autocars que s’hi podran estar fins a les 14 hores.  
  8. No es podrà aparcar (vehicles i motos) al perímetre del Camp Nou a partir de les 8 del matí del dissabte 2 d’abril i del dimarts 5 d’abril.  
  9. Es recorda que, a hores d’ara, està convocada una vaga parcial del metro per al pròxim dissabte, que podria afectar el desplaçament dels espectadors al Camp Nou.  

El FC Barcelona i els Mossos d’Esquadra agraeixen la col·laboració i comprensió dels socis i aficionats, davant d’aquestes mesures necessàries per millorar la seguretat de tots.

Àrea de Comunicació Barcelona, 30 de març del 2016

El contingut d’aquest comunicat va ser publicat primer al web de la Generalitat de Catalunya

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *