Brain&Beast clou la 4a jornada de la passarel·la 080 Barcelona Fashion

Amb la col·lecció «Transitional Phenomena», Brain&Beast ha estat l’encarregat de cloure la 4a jornada de la passarel·la 080 Barcelona Fashion. En aquesta ocasió, la firma va presentar una proposta inspirada en el concepte de l’objecte «transaccional», aquell que -segons el psicoanalista anglès Donald Winnicott-, el nen diposita cert lligam amb funcions psicològiques importants, com provar de dormir o calmar l’avorriment. Brain&Beast parteix d’aquesta premissa, en el que anomena «flash-back» emocionar per presentar una nova proposta amb el seu particular segell.  

A primera hora de la tarda, va obrir la passarel·la el dissenyador Oscarleon, amb la col·lecció «Je t’aime à mourir», on marca una punt d’inflexió en la seva trajectòria. A diferència d’anteriors col·leccions, el creador proposa una dona més sentimental, amb una posada en escena més estilística i musical, més serena i tranquil·la, a la que ha visitat amb peces on el negre, el blanc trencat, els gris i el vermell són els protagonistes.  

Li ha pres el relleu a la passarel·la, la firma convidada en aquesta edició, Garcia Madrid, que coincidint amb el seu 10è aniversari ha presentat a la 080 les seves propostes per a la primavera-estiu 2017, amb una col·lecció contemporània, amb un toc arty, molt fresh, amb una elegància inspirada en el carrer.  

De la seva banda, Naulover ha presentat la col·lecció COLOR FIELD, una abstracció de l’art minimalista de finals dels seixanta. Per a aquesta col·lecció, la firma ha jugat amb amplis camps de color llis i sòlid, aplicant interessants geometries, ratllats, intàrsies XXL i forts contrastos. La col•lecció està dotada d’un esperit molt juganer i juvenil. La silueta és neta, peces de patrons geomètrics simples.    

Més info al web: www.080barcelonafashion.cat    

El contingut d’aquest comunicat va ser publicat primer al web de la Generalitat de Catalunya

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *