LIGNIA BIOMASSA inaugura nova seu mentre reafirma la seva col·laboració amb la consultoria d'empreses CEDEC

Fundada l’any 2014 i gràcies a la seva consolidada posició en el mercat, l’empresa ha realitzat recentment un canvi d’ubicació, situant la seva nova seu en el Pol. Ind. Mas Aliu a Aiguaviva (Girona). Amb aquestes noves instal·lacions, l’empresa amplia la seva superfície en una clara aposta estratègica que li permet gestionar d’una forma més eficient els seus recursos propis, optimitzant els desplaçaments de les seves actuacions, situades principalment en el nord-oest de la península.

LIGNIA BIOMASSA, S.L. porta col·laborant, des de principis de l’any 2018, en la millora de la seva gestió empresarial amb CEDEC, Consultoria d’Organització Estratègica d’Empreses líder a Europa en gestió, direcció i organització per a empreses des de 1965. Durant tot aquest temps, la consultoria va efectuar intervencions en les àrees d’estratègia, organització i control de gestió de l’empresa.

CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, optimitzant els seus resultats empresarials i treballant junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial. El seu factor diferencial resideix en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball i la consolidació de CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *