El GRUPO BECO consolida el seu creixement reafirmant la seva col·laboració amb la consultoria d'empreses CEDEC

Amb seu central a Valladolid, on l’empresa posseeix unes instal·lacions de més de 1.200m2, el GRUPO BECO ha experimentat un gran creixement gràcies, entre altres, a la diversificació de la seva activitat, sent avui dia una de les referències més importants del seu sector en la seva zona d’influència a Castella i Lleó. A més de la seva seu central, l’empresa posseeix 3 delegacions, situades a Burgos, Palència i Ponferrada, així com una delegació comercial a Segòvia.

Gràcies a un equip de professionals altament qualificats en totes les seves delegacions, l’empresa ofereix als seus clients un servei integral que va més enllà de la comercialització de subministraments industrials. També dissenya, fabrica i certifica béns d’equip, a més d’oferir una atenció postvenda per a solucionar qualsevol tipus de problema relacionat amb els processos d’automatització dels seus clients.

La qualitat i l’aposta pel medi ambient, són unes altres dels seus senyals d’identitat. L’empresa té un compromís de millora contínua en tots els seus processos productius. Gràcies a ells, l’empresa acredita els més alts estàndards de qualitat, tant de la norma ISO 9001 com de la norma ISO 14001 de sistemes de gestió mediambiental.

El Grupo Beco ha experimentat diverses ampliacions des que, al maig de 1981, es creés NEUMÁTICA HIDRÁULICA BECO, S.A. Així, en 2004 i en resposta a una demanda industrial cada vegada més creixent, es va ampliar el grup amb la creació de Beco Solucions d’Aire Comprimit, S.L., empresa especialitzada en el tractament industrial d’aire comprimit i, ja en 2015, l’empresa va fer el salt internacional a través de Beco Hydraulics and Pneumatics S.A.R.L. per a donar servei a les empreses situades en la veïna Marroc i àrea d’influència.

El Grupo BECO col·labora en el desenvolupament de projectes de millora amb CEDEC, Consultoria d’Organització Estratègica d’Empreses, líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses, treballant estretament en diverses àrees de l’empresa i, especialment, en la reestructuració societària per a donar forma al GRUPO BECO.

La finalitat de CEDEC és posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients, optimitzant els seus resultats empresarials i treballant junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial. El seu factor diferencial resideix en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya.

CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball i la consolidació de CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *