El llibre que pretén ser la veu d'aquells qui no són escoltats: 'El nen que es va convertir en paquet'

La novel·la d’Estival, El Nen Que Es Va Convertir En Paquet, pretén ser la veu d’aquells qui no són escoltats: els nens i nenes de pares divorciats. Una història que està tractada amb un to dinàmic i divertit però que no tothom està preparat per acceptar. Descobreix la forta realitat que s’amaga darrere les paraules i les còmiques situacions per les quals passen els entranyables personatges del llibre.

Francesc Estival parla de la seva literatura y de la manera en que la tracta: “m’he adonat que tenim moltes coses per replantejar-nos per poder ser feliços. D’aquí la literatura que pretenc fer. Una proposta que desperti la consciència, faci néixer la reflexió que meni cap al canvi sense provocar espais buits (nihilisme)”.

Amb una visió realista, l’autor tracta en el seu llibre el dolor i el sentiment de soledat que senten els fills de pares separats. De la mà del protagonista, el Jaume, el lector experimentarà el dol i la impotència que se sent quan no ets escoltat. Aquesta lectura representa el viatge del Jaume, el qual va des de la inconsciència de la joventut fins a la maduresa de la reflexió.

Acompanya al protagonista en aquest viatge i comparteix-lo amb ell. Una novel·la divertida que amaga un fort missatge i on tot personatge té raó de ser. La realitat d’una separació mostrada des de diferents punts de vista; cap erroni, cap vertader. Coneix al Jaume i a tots els personatges que influeixen en la seva vida: els pares, la Irene… Comparteix amb ell les seves experiències i els seus sentiments i acompanya’l en aquest viatge de maduració.

L’escriptor Francesc Estival va néixer l’any 1952 a Barcelona, al barri de Gràcia. És autor d’altres llibres com: Cariòpside (1999), The Brigand’s Flame (2002) i de Stars Over the Desert (2004). Finalment, després de 12 anys des de la publicació del seu últim llibre, aquest any Francesc Estival publica la novel·la El Nen Que Es Va Convertir En Paquet. Descobreix el llibre que dóna veu als que no són escoltats.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *