CIMALSA col·labora en el desenvolupament de la xarxa logística intermodal de Kenia

CIMALSA col·labora amb la consultora ALG, que lidera el projecte, i el despatx Coulson Harney Advocates, en el desenvolupament d’una xarxa logística intermodal a Nairobi (Kenia), i en la definició de l’estratègia de la cadena de transport entre el port de Mombasa i la capital keniana.  

L’adjudicació del projecte la va fer Trade Mark East Africa conjuntament amb KPA (autoritat portuària), KRC (empresa estatal de ferrocarrils) i KENHA (autoritat d’infraestructures viàries)  aquest mes de juny. El principal objectiu és dur a terme l’estratègia del corredor ferroviari entre Mombasa i Nairobi, a partir de l’anàlisi de l’estat actual de les infraestructures existents i en construcció (ferrocarril, terminals portuàries i viàries) dels operadors de transport, tenint en compte les expectatives de demanda futura.  

L’empresa pública catalana participarà en diferents fases del projecte, en particular a la relativa a la descripció del principal corredor ferroviari i del hub logístic; el proper 29 de setembre participarà en un Workshop a Nairobi i està previst que les conclusions es presentin abans de finalitzar aquest any 2016.  

Oficines a catorze ciutats  
La consultora ALG és una empresa amb seu a Barcelona i oficines en 14 ciutats del món que fa més de 25 anys que ofereix solucions de consultoria estratègiques i integrals, des del desenvolupament fins a la implantació, abastant tot el cicle de vida de les companyies i la infraestructura de transport, el desenvolupament territorial i la logística per als sectors públics i privats.   El passat novembre, ALG va demanar la participació de CIMALSA al tender convocat pel govern de Kenia, sol·licitant serveis de consultoria per a la revisió dels actuals plans governamentals per al desenvolupament logístic. A més, aquesta agrupació compta amb la col·laboració i l’assessorament jurídic del despatx Coulson Harney Advocates, que són membres de Bowman Gilfillan Africa Group.  

El contingut d’aquest comunicat va ser publicat primer al web de la Generalitat de Catalunya

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *