'El pinzell màgic' i 'The Beatles: eight days a week', estrenes de cinema en català de la setmana

Avui s’estrena en versió original subtitulada en català (VOSC) el film The Beatles: eight days a week, i demà arriba a les pantalles en versió doblada, i també en VOSC, la pel·lícula d’animació El pinzell màgic. El doblatge i la subtitulació d’ambdós films té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.  

El pinzell màgic
El film, dirigit per Zhixing Zhong, explica la història d’en Ma Liang, que, al petit poble de Baihua, s’ho passa bé pintant. Un dia, rep un pinzell amb poders màgics que transforma en realitat el que pinta, i ho aprofita per ajudar tothom. La pel·lícula està distribuïda per Paycom Multimedia, que aquest 2016 ha estrenat en versió catalana els films L’assassinat d’un gat, La passió de Port Talbot, Els Andersson a la neu. El fill pròdig, i Small Time.  

El film es podrà veure a: Cinemes Girona (Barcelona); Teatre Cinema Armengol (Bellpuig) (VOSC); Cinemes Albèniz Centre (Girona); JCA Cinemes Alpicat (Lleida); Cinema La Calàndria (El Masnou); CineBaix (Sant Feliu de Llobregat); Cinema El Retiro (Sitges); JCA Cinemes Valls (Valls).  

The Beatles: eight days a week
El documental, dirigit per Ron Howard, està centrat en les figures de Paul McCartney, Ringo Starr, John Lennon, George Harrison. És un recull d’imatges amb la música, les entrevistes i les històries dels 250 concerts dels Beatles, des de l’any 1963 fins a l’any 1966. Aquest és el tercer film en català que la distribuïdora A Contracorriente estrena aquest 2016. Els anteriors van ser Mustang, i Nit Reial.    

Portal Cinema en català   Tràiler d’El pinzell màgic   Tràiler en alta resolució   Facebook Cinema en català  
@cat_cine 

El contingut d’aquest comunicat va ser publicat primer al web de la Generalitat de Catalunya

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *