El Barça i el Consorci per a la Normalització Lingüística es donen la mà per a difondre el patrimoni de Catalunya

L’alumnat dels cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i els participants al programa Voluntariat per la llengua del Consorci podran gaudir d’un descompte del 25% en l’entrada general a la Camp Nou Experience (Tour & Museu) del Futbol Club Barcelona. La promoció serà vàlida fins al 31 de desembre de 2016.  

La promoció consolida la voluntat del Club i del Consorci de fer xarxa per fomentar l’ús social del català com a eina de convivència i alhora fer difusió de la llengua, la història i la cultura catalanes i, també, del patrimoni cultural i esportiu del país. L’acció s’emmarca en el programa Llengua, cultura i cohesió del Consorci, destinat a enfortir el coneixement i l’ús del català i afavorir la cohesió social a través de la cultura i l’esport, tasca que es porta a terme amb el suport de nombroses entitats socials, culturals i esportives de Catalunya.  

El compromís amb la cultura i el país és un valor inalienable del FC Barcelona i la llengua catalana ha estat sempre reivindicada pel club com a símbol de llibertat i com a element diferencial i aglutinador de la seva massa social. Aquest mes de juliol ha celebrat el centenari del primer document oficial del club escrit en llengua catalana, l’acta de la primera reunió de la Junta Directiva presidida per Gaspar Rosés, punt de partida de l’adopció del català com a llengua oficial de l’entitat.  

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l’any 1989 com a òrgan territorial d’aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, més de 90 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. El CPNL desenvolupa estratègies i accions per garantir l’extensió territorial del coneixement i l’ús de la llengua catalana.

El contingut d’aquest comunicat es va publicar primer al web de la Generalitat de Catalunya

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *