La consultora estratègica CEDEC© inaugura una nova seu a Itàlia

El Centro Europeo de Evolución Económica SA, CEDEC©, és una consultora estratègica d’empreses que té com a finalitat posar al seu abast els sistemes d’organització més eficients, tot adaptant-se als sistemes que ja té cada tipus d’empresa i a les seves peculiaritats, per tal que totes assoleixin l’excel·lència empresarial.

Amb seu a Brussel·les, CEDEC© va néixer amb l’objectiu d’operar dins del mercat de les petites i mitjanes empreses. Anys més tard, amb l’experiència obtinguda i després d’una evolució consolidada, va ampliar els seus serveis a tot tipus d’empreses i va estendre les seves activitats a altres països europeus. Actualment CEDEC© està molt present a Europa, amb oficines a Espanya, França, Luxemburg, Suïssa i, des del 1974, a Itàlia, on recentment ha inaugurat una oficina nova.

Inaugurada a Milà el mes d’octubre passat, amb més de 540 m2 de superfície, deixa enrere els 42 anys de la seva històrica seu per traslladar-se al cor del sector dels negocis de la ciutat italiana, a pocs metres de l’Estació Central, a la Via Fara, 35.

“La nova seu a Itàlia representa una inversió considerable que referma el compromís de CEDEC© al mercat italià, reconegut internacionalment per la qualitat dels seus productes i la seva capacitat d’innovació, i representa alhora una aposta ferma pel conjunt del mercat europeu”, assenyala l’actual vicepresident de l’empresa, Alberto Pijuan.

Des que es va fundar, CEDEC© ha participat en projectes per a més de 50.000 empreses de tot Europa, de les quals més de 7.000 a Itàlia, i tots gestionats gràcies a una plantilla de més de més de 350 professionals altament qualificats a nivell europeu, 45 dels quals a la seu italiana que donen cobertura a tot el país.

La feina i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica SA com a consultora estratègica per a empreses també es veu reflectida en els nombrosos casos d’èxit d’empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC© i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *