La consultora estratègica CEDEC© inaugura una nova seu a Itàlia

El Centro Europeo de Evolución Económica SA, CEDEC©, és una consultora estratègica d’empreses que té com a finalitat posar al seu abast els sistemes d’organització més eficients, tot adaptant-se als sistemes que ja té cada tipus d’empresa i a les seves peculiaritats, per tal que totes assoleixin l’excel·lència empresarial.

Amb seu a Brussel·les, CEDEC© va néixer amb l’objectiu d’operar dins del mercat de les petites i mitjanes empreses. Anys més tard, amb l’experiència obtinguda i després d’una evolució consolidada, va ampliar els seus serveis a tot tipus d’empreses i va estendre les seves activitats a altres països europeus. Actualment CEDEC© està molt present a Europa, amb oficines a Espanya, França, Luxemburg, Suïssa i, des del 1974, a Itàlia, on recentment ha inaugurat una oficina nova.

Inaugurada a Milà el mes d’octubre passat, amb més de 540 m2 de superfície, deixa enrere els 42 anys de la seva històrica seu per traslladar-se al cor del sector dels negocis de la ciutat italiana, a pocs metres de l’Estació Central, a la Via Fara, 35.

“La nova seu a Itàlia representa una inversió considerable que referma el compromís de CEDEC© al mercat italià, reconegut internacionalment per la qualitat dels seus productes i la seva capacitat d’innovació, i representa alhora una aposta ferma pel conjunt del mercat europeu”, assenyala l’actual vicepresident de l’empresa, Alberto Pijuan.

Des que es va fundar, CEDEC© ha participat en projectes per a més de 50.000 empreses de tot Europa, de les quals més de 7.000 a Itàlia, i tots gestionats gràcies a una plantilla de més de més de 350 professionals altament qualificats a nivell europeu, 45 dels quals a la seu italiana que donen cobertura a tot el país.

La feina i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica SA com a consultora estratègica per a empreses també es veu reflectida en els nombrosos casos d’èxit d’empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC© i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu.

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *