GironaNoticies.com clou l’any amb rècord de visites

El diari electrònic GironaNoticies.com tancarà l’any superant els set milions de visitants, un nou rècord que evidencia el creixement progressiu del portal, mitjà de referència del grup GN. Les dades també són optimistes en el que fa referència al domini, que ha pujat un 40% durant el transcurs de 2016, i en la web, que ha protagonitzat un augment del 50%. Aquest context ha conduït l’espai a arribar fins a una valoració del 6,34 del PageRank, l’algorisme de l’empresa Moz, la qual cosa certifica, un cop més, que es tracta del digital que més creix a Catalunya i dels que gaudeix d’un millor posicionament a Google.

Darrere d’aquestes xifres s’hi amaga un procés de renovació que es va iniciar a principis de 2015, quan es va engegar una etapa de modificacions i novetats amb l’objectiu de brindar a l’usuari un disseny més interactiu, llegible i omplert de continguts multimèdia. La transformació no va passar per alt a l’Asociación Rediseño de disseny gràfic, que va posicionar el portal entre els deu millors formats de diaris digitals de l’Estat, condició que encara avui en dia manté.

Augment de visites europees
Una de les novetats del resultat d’enguany és que s’ha disparat la xifra de visites provinents d’arreu d’Europa, la qual cosa deixa palesa la internacionalització del mitjà i el potencial de Girona i el seu territori. Per la seva banda, també han crescut significativament les connexions des de Catalunya i la resta d’Espanya.

Un dels altres factors que justifica l’expansió del web més enllà de les fronteres catalana i espanyola és la publicitat procedent d’arreu del món. En aquest sentit, són moltes les empreses de SEO i d’altres àmbits de tot el planeta que decideixen aterrar a la província de Girona a través del digital, la majoria mitjançant la tècnica del post patrocinat, un valor a l’alça en el que fa referència al posicionament web.

El grup GN
El web GironaNoticies.com és el mitjà referencial de GN, un grup de comunicació que també disposa de capçaleres específiques a Barcelona, Lleida i la Costa Brava. El grup complementa la seva tasca amb col·laboracions amb altres mitjans estatals i internacionals.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *