LOYU 2000, S.L. Obté el certificat de qualitat empresarial CEDEC

L’extensa oferta de serveis de LOYU 2000 inclou la fabricació d’estructures metàl·liques per a naus industrials, agrícoles i ramaderes i instal·lacions esportives, entre d’altres, a més de tancaments de cobertes i parets, i tancaments metàl·lics. També ofereix la reparació de maquinària agrícola, entre molts altres serveis relacionats amb la manipulació del ferro i de l’acer inoxidable.

Per donar cabuda a tota la seva producció, LOYU 2000 disposa d’unes instal·lacions de més de 20.000 m2 de superfície, 7.700 dels quals inclouen naus equipades amb maquinària específica, oficines i magatzems de materials. A més, té una flota de vehicles i grues i una extensa plantilla de personal qualificat, necessari per dur a terme la seva activitat.

Per emprendre els seus processos productius amb la màxima qualitat, LOYU 2000 disposa d’una àmplia gamma de maquinària específica per cobrir les diverses solucions de producció, i a més millora les seves instal·lacions i amplia els mitjans tècnics i humans per tractar tota mena de sol·licituds tant a Espanya com als països veïns on ja ha treballat, com ara França i Portugal.

LOYU 2000, SL afronta el futur amb les màximes garanties d’èxit. Recentment, l’empresa ha obtingut el certificat de compliment de la “NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL” en les àrees d’estratègia empresarial, organització funcional, control de gestió i política comercial, que atorga la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC després de fer-hi una intervenció i una nova avaluació.

Amb aquest segell de qualitat, CEDEC acredita el compliment estricte de les normes i els estàndards de qualitat, distingeix l’empresa LOYU 2000, SL i en garanteix la solidesa empresarial en aquests àmbits.

Col·laboració amb CEDEC, SA

LOYU 2000 SL col·labora, des del maig del 2016, amb la consultora d’organització estratègica empresarial CEDEC, líder europea en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des del 1965.

L’estratègia empresarial, l’organització funcional, el control de gestió i la política comercial són les àrees d’actuació que LOYU 2000 i CEDEC han col·laborat per millorar, a fi de poder assolir les màximes cotes d’excel·lència empresarial i de qualitat en el servei així com el progrés i el desenvolupament dins el seu mercat.

INFORMACIÓ SOBRE CEDEC

CEDEC és la consultoria d’organització estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització dempreses familiars des de l’any 1965. La seva finalitat és posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

El seu factor diferencial recau en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per els empresaris amb l’objectiu d’implementar de forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada per mitjà de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *