Coca Cola, en col·laboració amb el G.d'Hoteleria del Bages i Diesa, llança La Ruta de l'Aperitiu a Manresa

L’objectiu d’aquesta iniciativa és dinamitzar la zona d’actuació del Bages amb propostes gastronòmiques típiques de la comarca, oferint al públic participant una tapa, aperitiu o platet d’autor acompanyat d’una Coca Cola de 237ml a un preu únic de només 2,5€.

Tots els locals que formen part de la ‘Ruta de l’Aperitiu’ estaran clarament identificats amb el logotip de l’acció, i disposaran de diversos materials de comunicació amb tota la informació necessària, entre ells un mapa desplegable on figura la ubicació de tots els establiments que participen en aquesta iniciativa.

El públic que desitgi participar a la ‘Ruta de l’Aperitiu’, a més de tastar delicioses i originals propostes culinàries a un preu irresistible, podrà valorar les diverses tapes i decidir amb els seus vots l’establiment que mereix el premi al millor aperitiu de la ‘Ruta de l’Aperitiu- 2016’. De la mateixa manera, amb la seva participació, els clients podran aconseguir una gran quantitat de premis.                             

Cada client, al degustar el primer aperitiu i sol·licitar el seu passaport de participació al propi local, podrà guanyar a l’instant un dels quasi 200 premis que Coca Cola ha posat a disposició de la promoció. Cada passaport conté un codi alfanumèric per participar enviant un SMS. A més, amb cada aperitiu consumit, els locals segellaran una de les 12 caselles que conté el passaport de la ‘Ruta de l’Aperitiu’.

Els clients que completin totes les caselles del seu passaport podran votar pel seu aperitiu i local preferits i, dipositant-los complimentats a les urnes que trobaran als establiments, entraran al sorteig final de 3 iPads Mini.

Tot està preparat per a que els clients que desitgin visitar la comarca, puguin degustar els millors aperitius del Bages amb una nova i suculenta edició de la ‘Ruta de l’Aperitiu 2016‘.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *