GARIZUR impulsa el lideratge en el sector en col·laboració amb CEDEC, consultoria estratègica d'empreses

Com a centre distribuïdor global, l’empresa ofereix als seus clients tant l’emmagatzematge de productes a temperatura controlada per a assegurar la seva cadena de fred, com tota la logística i distribució gràcies a la seva àmplia flota de vehicles equipats amb l’última tecnologia en refrigeració i seguretat, repartint diàriament a més de 400 clients que comercialitzen els seus productes.

Amb una trajectòria acumulada de més de 50 anys d’experiència, l’empresa ha aconseguit posicionar-se com un dels centres de distribució alimentària de referència en tota la comunitat, donant servei a més de 1.000 client per tota Andalusia als quals els ofereix un ampli catàleg de productes. Per a això, treballa amb empreses com Danone, el grup Unilever, Pepsico o García Carrión entre altres, que cobreixen totes les necessitats dels seus clients.

Avui dia, GARIZUR està dirigida per la seva tercera generació familiar que, malgrat el pas del temps, manté intacta la mateixa filosofia d’empresa familiar pròxima, honesta i compromesa que van ser senyals d’identitat des dels seus inicis.

GARIZUR, S.L. col·labora amb CEDEC, Consultoria d’Organització Estratègica en gestió, direcció i organització d’empreses familiars i pimes. L’empresa tenia l’objectiu impulsar l’empresa per a aconseguir el lideratge del sector dins de la seva àrea d’influència. La intervenció de CEDEC s’ha centrat en professionalitzar aspectes organitzatius de l’empresa per a avançar amb sòlides bases, afermar el seu creixement i aconseguir les màximes cotes d’Excel·lència Empresarial, sense oblidar que la família empresària havia de gaudir en tot el procés de gestió del negoci.

En el seu treball, CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients amb l’objectiu d’afermar els seus resultats empresarials i treballar cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial. Gràcies a la seva contrastada metodologia, treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva, en empreses de qualsevol grandària, una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, més de 13.000 a Espanya, ocupant una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 dels quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la Consultoria d’Organització Estratègica per a empreses familiars i pimes CEDEC, és present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball de CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica per a empreses familiars i pimes, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades a https://cedec-group.cat/ca/opinions , així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *